ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…

Vin & matresa till Köpenhamn/Malmö 7-8 september (resan är garanterad)

Reseprogram

Följ med oss denna helg på en exklusiv underbar vin och matresa till fantastiska Köpenhamn där vi provar 5 fina Italienare och äter en lättare Tapasmeny på GP Winebar för att sen åka vidare till Malmö där vi besöker lovordade Restaurang Quan och äter deras stora sharingmeny i moderna Asiatisk fusionstil. Vi bor fint på Elite Esplanade i Malmö och vi avslutar med mycket egen tid i Malmö centrum dag 2 eller på Emporia, vi blir max 30 personer för gemytlighetens skull.

Dag 1

Avresa från:

06:15 Växjö bussterminal (hållplats X)

06:30 Växjö Smedjegatan 49 vid Metronik (parkering innanför staket)

06:55 Gottåsa vägskäl busshållplats

07:30 Älmhults bussterminal

08:00 Lönsboda marknadsplats

08:10 Boalt busshållsplats

08:20 Osby järnvägsstation

Vi stannar för frukostbuffé på anrika Hurva Gästgivaregård. Allt sedan 1972 har krögarfamiljen Peter och Kristina Herrmann vårdat och fört den skånska gästgivaretraditionen vidare. Via Öresundsbron kör vi vidare in till dejliga Köpenhamn och dess vackra centrum. Här får vi lite egen tid i Köpenhamn innan vi samlas på den mysiga vinbaren, GP Wineshop & Bar på Kattesundet 10. Här får en en vinsmakresa av den högre skolan med fem fina mycket smakrika Italienare, genom provningen guidas vi av vingurun och en av delägarna till GP Vinbar Dennis Bach Groth. Till provningen serveras vi en lättare välsmakande tapasmeny.

Vi reser nu åter tillbaka över sundet och checkar in på 4-stjärniga mycket centralt belägna Elite Esplanad i Malmö, med endast en kort promenad når du mysiga lilla torg och alla centrala delar av Malmö. Av en händelse så ligger kvällens Asiatiska smakexplosion på Restaurang Quan i bottenvåningen på hotellet så vi behöver inte ens ta på jackan innan middagen.

På kvällen äter vi på moderna Restaurang Quan som är berömda för sin Asiatiska fusionmeny som är en modern twist på det asiatiska köket. Vi äter deras sharingmeny där vi i stort sett smakar av hela deras underbara meny. Mätta och goa med ett underbart mat och reseminne i bagaget så beger vi oss enskilt eller i grupper ut i Malmös rikliga nattliv.

Dag 2

För de som vill kan man ta sig en rejäl sovmorgon innan hotellets fantastiska frukost intages. Dagen tillbringas i Malmö centrum för egen tid och för de som vill åka ut till Hyllie och besöka Emporia så kör vi er ut med bussen och vi reser hemåt framåt eftermiddagen

Beräknad ankomst Växjö ca 18:00

I resans pris ingår: Bussresa i helturistbuss, färje-, bro- och vägavgifter, reseledare med från Sverige, frukostbuffé på Hurva Gästis, boende 1 natt på Elite Esplanad i Malmö **** del i dubbelrum inkl. frukost, Vinprovning av 5 viner på GP Vinebar i Köpenhamn med möjlighet att köpa med sig viner, Restaurang Quans stora sharingmenu till middag.

Pris del i dubbelrum: 3 750 kr, enkelrumstillägg: 700 kr

OBS! Kom ihåg giltig resehandling

Resan körs av chaufför Tony Klang och reseledare är Carina Hamnå. Denna resa är en samproduktion mellan Travel By Klang och anrika Gerts Busstrafik.

Bokning

Klicka på länken nedan för att boka