Reseprogram / Gruppresor

Vårt reseprogram är inte så stort men vi vill i stället vara unika och skapa trevliga minnesrika gruppresor med guldkant. Vi skapar alltid våra resor till spännande resmål och vi väljer centralt belägna bra hotell. Kanske ingår det frukost på avresedagen varför inte en väldigt fin middag på kvällen eller ett lite annorlunda minnesvärt besök utmed vägen.

Vin & matresa till Köpenhamn/Malmö 6-7 April

Följ med oss denna helg på en exklusiv underbar vin och matresa till fantastiska Köpenhamn där vi provar 5 fina Italienare och äter en lättare Tapasmeny på GP Winebar för att sen åka vidare till Malmö där vi besöker lovordade Restaurang Quan och äter deras stora sharingmeny i moderna Asiatisk fusionstil. Vi bor fint på Elite Esplanade i Malmö och vi avslutar med mycket egen tid i Malmö centrum dag 2 eller på Emporia, vi blir max 30 personer för gemytlighetens skull.

Visa resa

Weekendresa Stockholm med Änglagård 12-14 april ”Resan är garanterad”

Vi vill med denna resan skämma bort dig med upplevelser, minnen, trevligt sällskap från en resa inte bara med en fantastisk kritikerrosad musikal Änglagård. Vi vill även ge dig så mycket mer som du förmodligen hade haft svårt att hitta i samband med ditt Stockholmsbesök. Lunch på Spira i Jönköping, fashionabla Hallwylska Palatset, saluhallarnas saluhall Östermalmshallen, musikalmiddag, spritmuseet på Djurgården. Så välkomna med till en trevlig minnesrik helg i vår huvudstad...

Visa resa